Toitlustus


Kapten merelt, loovus pliidi ääres – tutvu Sandroga

Viirelaiul on köögis uus kapten – sõna otseses mõttes. Sandro Batista teekond tunnustatud peakokaks algas merel. Pärast aastakümneid maailmameredel laevakaptenina seilamist heitis ta lõpuks ankrusse Saaremaal, vahetades lained vispli ja leegi vastu.

Viimastel aastatel on Sandro juhtinud mitme hinnatud restorani kööke ning asutanud toidubrändi Rand & Rossi. Ta on tuntud meeldejäävate maitseelamuste poolest restoranides Nona, Muhu Veinitalu, La Plume, Saare Golf, Laterna ja Lamba Resto. Tema kulinaarsed oskused on rõõmustanud ka väljapaistvaid külalisi – teiste seas Eesti presidenti ja esileedit, Austria esileedit, erinevaid kuulsusi ning diplomaatiliste esinduste liikmeid – alati pühendunult maitsele, kvaliteedile ja loovusele.

Viirelaiul äratavad Sandro road meeled ja jätavad püsiva mulje:

  • koha ceviche avokaado ja viinamarjadega
  • grillitud lambamaks röstitud ciabatta’l
  • suitsutatud forell spargli ja avokaadivahuga
  • tema firmatiramisu – retsept on salajane, aga maitse unustamatu

Menüüs valitseb tasakaal:

  • grillitud lambakarree Viirelaiu siidrikastmega
  • ulukiliha punases veinis, jahimehestiilis
  • ahjus röstitud baklažaan tomati ja parmesaniga
  • burrata-salat päikesekuivatatud tomatite ja mandlitega

Õhtuti serveerime buffet-stiilis pidusööke, näiteks:

  • hautatud veisepõsk punases veinikastmes
  • sidruni-ürdikana grillitud köögiviljadega
  • dorade pak choi ja värskete kartulitega

Õhtu lõpetuseks magusad hõrgutised:

  • šokolaadivaht
  • pavlova
  • klassikaline tiramisu

Olgu selleks pulm, aastapäev või firmapuhkus – iga sündmus saab oma ainulaadse maitseelamuse.

Teeme koostööd Eesti tippkokkadega – Orm, Vlad, Rado, Ranno ja Matthias – ning oleme võõrustanud talente Ameerikast Aasiani. Sul on võimalik tellida eksklusiivne viiekäiguline gurmeemenüü, mida serveeritakse privaatselt otse saare südames.

Viirelaiul on toit enamat kui toit – see on meelte rännak.
Lase Sandrol end sinna viia – üks unustamatu suutäis korraga.