Viirelaiul on kohapeal olemas kokad, kes valmistavad just teile sobiva toidu ja püüame seda teha võimalikult parimal viisil. Suudame valmistada igasuguseid hõrgutisi, alustades lihtsatest maitsvatest kalasuppidest kuni keeruka pulmalauani.

Eriti head on meie BBQ lihad – part, veis siga ja ka lõhe. Saame ka pakkuda röövlipraadi, mis on  siis maa sees sütel valmistatud terve lammas.

Koostöös partneritega saame ka pakkuda tippkokkade loomingut, olgu siis tegu bufee või käikudega õhtusöögiga. Meil on käinud toitu valmistamas Eesti, Läti ja Venemaa tippkokad alates NOA restoranist kuni Alaxei Zimin´ini Venemaalt.

Pidulikumate sündmuste puhul nagu juubelid ja pulmad katame laua vastavalt sündmuse iseloomule. Palju kiidusõnu pälvinud toidud valmivad kõik kohapeal. Oleme valmis toitlustama kõiki oma külalisi, olgu teid üks või 100.

Oma menüüs pakume mitmekesist valikut Eestis elavatest kaladest valmistatud roogasid. Oleme ka valmistanud erinevaid taimetoidu menüüsid.

Meie köögi kasutuses on suur BBQ ahi, mis võimaldab külalistele valmistada BBQ siga, parti või veist.

Lisaks on meil olemas kala suitsutamiseks ahi, kus valmivad värskelt suitsutatud lest, ahven, linask ja tuulehaug.

Meil saad eheda ja maitsva söögielamuse!