Toitlustus
Saage tuttavaks – Viirelaiu köögis puhuvad uued tuuled.
Meie uus peakokk toob saarele unikaalse maitsemaailma, kus põimuvad Eesti traditsioonid ja mänguline kulinaarne loovus. Tema käe all sünnivad road, mis pakatavad isikupärastest nüanssidest – olgu selleks nõgesepesto, suitsutatud seakael või pastarulliga valmistatud krõbedad leivalaastud. Talle meeldib mängida ootamatute kooslustega ja tõsta lihtsad toorained täiesti uuele tasemele.
Menüüs leidub alati midagi üllatavat – roogasid, mis paitavad maitsemeeli ja äratavad mälestusi. Lisaks liharoogadele leiab ka läbimõeldud ja rikkalikke taimetoidu valikuid, arvestades erinevate külaliste ootusi ja eelistusi.
Meil on suurepärased kontaktid kõigi Eesti tippkokkadega, mis annab võimaluse tellida nende loomingut vastavalt teie soovile. Olgu tegemist rikkaliku buffee või mitmekäigulise õhtusöögiga – teeme koostööd selliste meistritega nagu Orm, Vlad, Rado, Ranno ja Matthias. Lisaks on meil olnud au võõrustada maailmatasemel kokki nii Baltimaadest kui ka kaugemalt, Ameerikast ja Aasiast.
Pidulike sündmuste, näiteks juubelite ja pulmade puhul, kujundame laua vastavalt sündmuse iseloomule. Kõik meie hinnatud toidud valmivad kohapeal ja iga külaline, olgu teid 1 või 101, saab osa meeldejäävast kulinaarsest kogemusest.
Meie menüü pakub rohkelt valikuid. Suur BBQ-ahi võimaldab valmistada hõrku sealiha, parti või veiseliha. Samuti suitsutame ise kala, nagu lest, ahven, linask ja tuulehaug. Lisaks on saadaval ka maitsvad taimetoidu menüüd.
Viirelaiul ootab teid tõeliselt ehe ja maitsev söögielamus!