Uuest 2020 hoojast oleme me muutnud oma menüüd ja kuna tahame pakkuda iga aastaga ainult parimat meie külalistele siis oleme saanud omale appi ühe parimatest Eesti peakokkadest Alar Aksalu.

Tema menüü koosneb kohalike saarte toorainetest ja maailma tasemel oskustest.

Alari saavutustest natuke:

  • 2019 nominent Eesti parimale peakokale
  • Kuni 2019 aastani GoSpa peakokk ja toonud mitmeid hõbelusikaid GoSpa neile
  • 2015 ja 2017 jõudnud poolfinaali mainekal S.Pellegrino noore peakoka võistlusel
  • Töötanud Pädaste mõisa restoranides Alexander ja Neh, Restoranides Ö ja Kaks Kokka, Rootsis 2 Michelin tärniga pärjatud Restaurang Vollmers
Alar Aksalu

Koostöös partneritega saame ka pakkuda tippkokkade loomingut, olgu siis tegu bufee või käikudega õhtusöögiga. Meil on käinud toitu valmistamas Eesti, Läti ja Venemaa tippkokad alates NOA restoranist kuni Alaxei Zimin-ini Venemaalt.

Pidulikumate sündmuste puhul nagu juubelid ja pulmad katame laua vastavalt sündmuse iseloomule. Palju kiidusõnu pälvinud toidud valmivad kõik kohapeal. Oleme valmis toitlustama kõiki oma külalisi, olgu teid üks või 100.

Oma menüüs pakume mitmekesist valikut Eestis elavatest kaladest valmistatud roogasid. Oleme ka valmistanud erinevaid taimetoidu menüüsid.

Meie köögi kasutuses on suur BBQ ahi, mis võimaldab külalistele valmistada BBQ siga, parti või veist.

Lisaks on meil olemas kala suitsutamiseks ahi, kus valmivad värskelt suitsutatud lest, ahven, linask ja tuulehaug.

Meil saad eheda ja maitsva söögielamuse!