Toitlustus


See suvi tuleb Viirelaiul väga eriline, kuna meile tulevad süüa tegema ühe tippkoka asemel kaks ja meil on rõõm tervitada meie uusi peakokkasid – Birgith Zuppingut (EST) ja Christian Rey Galzote Vargast (Filipiinid), kelle mitmekülgne taust ja pühendumus toiduvalmistamisele toovad meie kööki uusi tuuli.

Birgith Zupping, kelle haridustee on viinud teda läbi mitme ülikooli õppides restoranijuhtimist, äristrateegiat ja nüüd tegutsemas Fotografiskas, on tõeline mitmekülgsuse kehastus. Birgithi karjäär kajastab tema kirge jätkusuutliku toitumise ja kohalike toorainete kasutamise vastu. Fotografiskas kokana töötades on Birgith keskendunud jätkusuutlikule sündmuste toitlustamisele, tehes koostööd kohalike tootjatega ja leides uusi viise toidujäätmete vähendamiseks, mille eest on Fotografiska Tallinn pärjatud Michelin Green Stariga.

Christian Rey Galzote Vargas toob Viirelaiu saarele oma rahvusvahelise karjääri rikkalikud kogemused, ulatudes kõrgelt hinnatud Indigo restorani grupist Tais kuni vabakutselise kokana tegutsemiseni, pakkudes klientidele erilisi elamusi toidu ja gurmee vallas. Tema haridustee hotelli- ja restoranijuhtimises Nueva Vizcaya ülikoolist Filipiinidel on andnud talle kindla vundamendi, millele ta on ehitanud oma oskused Filipiini, Tai, Jaapani, Prantsuse ja Itaalia köögis, prantsuse pagari- ja kondiitritoodete ning Itaalia gelato valmistamises. Christian on tuntud oma võime poolest kombineerida traditsioonilisi maitseid uute suundumustega, arendades unikaalseid menüüsid ja toiduvalikuid nii köögis kui ka pagari- ja kondiitritoodete valmistamisel.

Birgithi ja Christiani ühine visioon toob Viirelaiu saare kööki uusi maitseid, teadmisi ja inspiratsiooni, pakkudes külalistele meeldejäävat toiduelamust. Me ootame põnevusega, kuidas nende ainulaadsed taustad ja kirg toidu valmistamise kunsti vastu rikastavad meie saare kulinaarset maastikku.

Aga ka meie mega head kontaktid kõikide Eesti tippkokkadega annavad teile võimaluse tellida pea kõigi Eesti tippkokkade loomingut, olgu siis tegu buffee või käikudega õhtusöögiga. Meil on käinud toitu valmistamas ka välismaa tippkokad, kõikidest Balti riikidest kui ka kaugemalt kuni Ameerika ja Aasiani välja. Olgu see Orm, Vlad, Rado, Paukson või Matthias – kõik top Eesti restoranide kokad on meil käinud süüa tegemas.

Pidulikumate sündmuste puhul nagu juubelid ja pulmad, katame laua vastavalt sündmuse iseloomule. Palju kiidusõnu pälvinud toidud valmivad kõik kohapeal. Oleme valmis toitlustama kõiki oma külalisi, olgu teid 1 või 100.

Oma menüüs pakume mitmekesist valikut ning näiteks ka Eestis elavatest kaladest valmistatud roogasid. Oleme valmistanud ka erinevaid taimetoidu menüüsid.

Meie köögi kasutuses on suur BBQ ahi, mis võimaldab külalistele valmistada BBQ siga, parti või veist. Lisaks on meil olemas kala suitsutamiseks ahi, kus valmivad värskelt suitsutatud lest, ahven, linask ja tuulehaug.

Meil saad eheda ja maitsva söögielamuse!